Delicon

За мене

Здраво! Јас сум Даниел Брзанов a.k.a. Delicon, работам веб дизајн, графички дизaјн и веб апликации повеќе од 10 години. Креирам веб и графички решенија кои се високо квалитени, функционални, уникатни и модерни. Со секој проект се трудам да понудам незаборавно искуство за вас и за вашите клиенти. Без разлика дали ви треба веб дизајнер, веб програмер или пак графички дизајнер, јас можам да ви помогнам.

Клиенти

Листа на клиенти со кои имам соработувано. Се надевам дека и вас ќе ве има на неа.

Клиенти

Dormeo соновник

Апликација / 06 Септември 2012 / Мобилна апликација за iPhone, iPad и Android за Dormeo.

Dormeo соновник

Моирецепти

Портал / 13 Јануари 2012 / Веб страница и друштвена мрежа за Моирецепти.

Моирецепти

Yellow Pages World Family

Веб апликација / 26 Јули 2011 / Веб страница и сопствен CMS за Yellow Pages World Family.

Yellow Pages World Family

Delimano брошура

Принт / 12 Април 2011 / Брошура за Delimano.

Delimano брошура

Kosmodisk календар за 2011

Принт / 02 Декември 2010 / Новогодишен календар за Kosmodisk.

Kosmodisk календар

Моментална временска состојба

Веб апликација / 30 Ноември 2010 / Мала веб апликација за проверка на моменталната временска состојба. Види ја апликацијата

Моментална временска состојба

Topshop постери

Принт / 20 Септември 2010 / Topshop постери за во салон во Vero центар.

Topshop постери

Dormeo постери

Принт / 20 Септември 2010 / Dormeo постери за во салон во Vero центар.

Dormeo постери

Wordpress тема за List.mk

Портал / 12 Јули 2010 / Wordpress тема за List.mk

List.mk тема

Лого за List.mk

Лого / 30 Јуни 2010 / Лого за List.mk

List.mk лого

Проверка на македонски домени

Веб апликација / 01 Февруари 2010 / Мала и едноставна веб апликација за проверка на македонски домени. Види ја апликацијата

Проверка на македонски домени

Tim Corporation

Лого / 05 Јануари 2010 / Редизајн на лого за Tim Corporation

Tim лого

Urnebes Hosting банери

Банер / Рекламни банери за промоциите на Urnebes Hosting

Urnebes Hosting

Urnebes Hosting

Портал / 28 Декември 2009 / Редизајн на страницата на Urnebes Hosting

Urnebes Hosting

Dormeo постери

Принт / 27 Октомври 2009 / Dormeo постери за салон и излог

Dormeo постери

Одговори

Портал / 16 Април 2009 / Одговори е нов начин да најдеш и споделиш информација

Одговори

Dormeo постери

Принт / 16 Март 2009 / Висечки постери за презентација на Dormeo на саем за мебел 2009

Dormeo постери

Vecerva

Портал / 14 Февруари 2008 / Vecerva е портал за ноќниот живот, за забава и дружење, со интересни статии од најразлични теми

Vecerva

Euro 2008

Банер / 03 Јуни 2008 / Рекламен банер за наградна игра на Bidifit

Euro 2008

Beautiful Day

Илустрација / 05 Јуни 2007

Beautiful Day

Blue Dream

Илустрација / 01 Јуни 2007

Blue Dream

Spring Love

Илустрација / 20 Март 2008

Spring Love

Porsche Cayman

Експериментален дизајн / 01 Јуни 2007

Porsche Cayman

Контакт

Дали мислите дека можам некако да ви помогнам? Слободно контактирајте ме.

Задоволство ми е да ве запознам.
Преку која ќе можеме да контактираме.
Се надевам дека ќе соработуваме заедно.