Unable to connect to the Internet

Додека немавме Интернет на работа случајно открив што е диносаурусот на познатата страница на Chrome „Unable to connect to the Internet“.

Unable to connect to the Internet

Страницата е игра која може да се игра додека немаш Интернет. :)

Сè што треба да се направи кога ќе се појави страницата е да се притисне Space на тастатурата и играта започнува.

Unable to connect to the Internet

Се надевам сега брзо ќе ви помине времето чекајќи да дојде Интернетот. :)

Остави коментар