Активирање на Google Now без root пристап

Веќе подолго време се мислев со кој пост да го започнам блогов, но, никако да ми дојде некоја добра идеја како за прв пост. Пред да го средам блогот имав многу идеи за пишување, но, кога го завршив, тие теми веќе беа застарени и ништо од нив. Па, решив прво што ќе ми падне на памет да го напишам без разлика дали е нешто wow или не, бидејќи, ако чекам нешто такво најверојатно нема ни да почнам.

Прочитај повеќе