Како телефонот ми издржа 4 дена без полнење

Овој пост си дојде сосема случајно, откако сакав да проверам кога последен пат сум го полнел телефонот. Кога проверив, на него пишуваше 2d 13h 10m 5s а имаше уште 36% батерија. Сликава подолу е 1 ден потоа.

Прочитај повеќе

Инстаграм профили кои не треба да ги следите

Кога ја објавив првата листа со инстаграм профили, добив неколку критики затоа зошто во листата нема „жешки инстаграм профили“, па решив следната листа да биде токму таква.

Прочитај повеќе

Топ 5 Android апликации на @cchevymk

Пред неколку дена ја објавив мојата листа на Android апликации кои ги користам секојдневно и кажав дека ќе следуваат и апликации кои што ги користат други македонски Android корисници.

Прочитај повеќе

Инстаграм профили кои треба да ги следите

На Инстаграм моментално има многу македонски корисници и повеќето од нив најчесто го споделуваат својот #оброк, #кафе, #selfie и сл. но има и такви кои со својата креативност се истакнуваат и можат да послужат како инспирација за останатите.

Прочитај повеќе

Топ 5 Android апликации

Веќе подолго време конвертирам еден другар од iOS во Android корисник :) па после мал милион прашања стигнавме до прашањето: Кои апликации најчесто се користат на Android? Му кажав дека веќе спремам таков блог пост па ќе може да ги разгледа сите, а ќе му се најде и на некој друг.

Прочитај повеќе