Инстаграм профили кои треба да ги следите #2

На Инстаграм моментално има многу македонски корисници и повеќето од нив најчесто го споделуваат својот #оброк, #кафе, #selfie и сл. но има и такви кои со својата креативност се истакнуваат и можат да послужат како инспирација за останатите.

Во продолжение следува втората листа од 10 креативни Инстаграм профили кои едвај успеав да ги одделам од многуте добри што веќе ги следам.

edzeali


avramovskairina


marijadimitrievska


irena.mila


anaumceski


cuklev


jakimska


poison_grl


marija2608

Доколку те нема на листата, заследи ме на Инстаграм: delicon, или остави го твојот линк до профилот во коментар подолу, па можно е да те има веќе на следната листа :)

Остави коментар