Инстаграм профили кои треба да ги следите #2

На Инстаграм моментално има многу македонски корисници и повеќето од нив најчесто го споделуваат својот #оброк, #кафе, #selfie и сл. но има и такви кои со својата креативност се истакнуваат и можат да послужат како инспирација за останатите.

Прочитај повеќе

Unable to connect to the Internet

Додека немавме Интернет на работа случајно открив што е диносаурусот на познатата страница на Chrome „Unable to connect to the Internet“.

Прочитај повеќе

Инстаграм профили кои не треба да ги следите

Кога ја објавив првата листа со инстаграм профили, добив неколку критики затоа зошто во листата нема „жешки инстаграм профили“, па решив следната листа да биде токму таква.

Прочитај повеќе

Инстаграм профили кои треба да ги следите

На Инстаграм моментално има многу македонски корисници и повеќето од нив најчесто го споделуваат својот #оброк, #кафе, #selfie и сл. но има и такви кои со својата креативност се истакнуваат и можат да послужат како инспирација за останатите.

Прочитај повеќе