Како да ослободите 1GB простор на вашиот Андроид уред

Доколку сте при крај со просторот на вашиот Андроид уред, овој краток совет ќе ви помогне да ослободите дури и до неколку гигабајти само со чистење на кешот од апликациите и тоа без потреба од инсталирање на друга апликација.

Прочитај повеќе

Топ 5 Android апликации на @banekoma

По мала пауза продолжуваме со серијата постови со топ 5 апликации што ги користат македонските Android корисници.

Прочитај повеќе

Како телефонот ми издржа 4 дена без полнење

Овој пост си дојде сосема случајно, откако сакав да проверам кога последен пат сум го полнел телефонот. Кога проверив, на него пишуваше 2d 13h 10m 5s а имаше уште 36% батерија. Сликава подолу е 1 ден потоа.

Прочитај повеќе

Топ 5 Android апликации на @cchevymk

Пред неколку дена ја објавив мојата листа на Android апликации кои ги користам секојдневно и кажав дека ќе следуваат и апликации кои што ги користат други македонски Android корисници.

Прочитај повеќе